perjantai 13. heinäkuuta 2018

Huippukundien tapaaminen


Odotetusta Trumpin ja Putinin tapaamisesta on tulossa suuri menestys. Tiedän tämän jo nyt siitä syystä, että kaikki, mitä Trump tekee, on hänen omien sanojensa mukaan sitä. Kaikki eivät ole ihan yhtä vakuuttuneita tästä asiasta, koska myös mielenosoituksia on odotettavissa. Ihmettelen, että Lontoossa erimielisten marssit ovat aika lyhyitä, kun ottaa huomioon, että sekä Trumpin että Putinin epäsuosio maassa on reilusti yli 70%. Helsinkiinkään ei ilmoittautuneiden perusteella ole tulossa ihan valtavaa kansankokousta. Lieneekö syynä loma-aika, vai haluavatko ihmiset vain antaa näille mahtimiehille työrauhan?


Liennytystä aina tarvitaan. Jos tapaaminen olisi tapahtunut siinä maailmassa, jossa totuus ei vielä ollut vaihtoehtoista, olisin toivottanut herrat sydämellisesti tervetulleiksi. Tässä tilanteessa on vaikea olla optimisti, vaikka parasta toivonkin. Molemmat herrat kun tekevät parhaansa vahingoittaakseen Eurooppaa ja koko maailmaa. Ehkä saa olla tyytyväinen, jos asiat eivät tämän tapaamisen seurauksena ainakaan pahene.


Näitä hienoja kundeja on syytä muistuttaa ainakin ympäristön tilasta ja ihmisoikeuksista. Mielenilmauskulkue Helsingin Kaisaniemen puistosta lähtee sunnuntaina kello 13. Kokoontuminen alkaa tuntia aikaisemmin. Lisää tietoa saa Helsinki Calling-sivustolta.

https://www.facebook.com/events/202337593758652/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti