tiistai 22. toukokuuta 2018

Ukot ovat turvallisuusriski


Ottaa päähän nuo ukot. Oikeastaan ukoista vain ne, jotka tuhoavat tätä planeettaa ja elämää täällä. Miksi niitä on niin paljon ja miksi niillä on niin paljon valtaa?

Ukot ovat valmiita uhraamaan jopa oman kansansa, jonka puolesta he valehtelevat taistelevansa. Köyhyys ja kärsimys ei heitä hetkauta, niin kauan kuin he saavat määrätä ja elää itse turvassa ja ylellisyydessä. Ja pelata koko maailmaa uhkaavaa tosi-tv-peliä. Tässä pelissä inhimillinen katastrofi seuraa toista, ennen kuin edellinen on saatu hallintaan. 


Ukoilla on paljon vihollisia. Vihollisia ovat ne, jotka eivät palvele ukkojen etuja. Viha sen sijaan palvelee heidän etujaan. Siksi on vihattava paljon ja yllytettävä vihaamaan. Vihan kohteista ei ole pulaa: vieraat kansat, pakolaiset ja muut maahanmuuttajat, vääräuskoiset ja -ideologiset, vähemmistöt, heikot ja sairaat. Monet ukot vihaavat naisia. Naisten pitääkin käyttäytyä ja pukeutua jollakin tietyllä tavalla, jotta ukkoja ei ärsyttäisi. 


Ukot sulkevat rajoja ja pitävät sisään jääneitä vankeinaan. He sotivat omaa kansaansa vastaan ja laittavat erimielisiä kidutuskammioihin. He uhkailevat ja julistavat sotia muita kansoja vastaan ja käyttävät ihmisiä tykinruokana. Ukot uskovat pääsevänsä ihmisiä silpomalla paratiisiin, jossa neitsyet palvelevat heitä. Ukot väittävät, että vain heillä on hallussaan totuus. He julistavat olevansa jumalia ja hyväksikäyttävät omia lapsiaan. 


Ottaa tietysti myös päähän akat, jotka tukevat näitä ukkoja. Tai vaihtoehtoisesti haluavat olla ukkoja. Akat äänestävät murhaajia ja rikollisia, koska ihailevat voimaa tai ainakin sitä, mitä he sillä ymmärtävät. Akat omaksuvat ukkojen ihanteita ja päämääriä ja auttavat ukkoja tuhoamistyössä. Akat auttavat ukkoja silpomaan lasten sukuelimiä. He sylkevät tummille kasvoille. Akkojenkin arvot voivat olla kovia ja ihmistä halveksivia. Tämän he katsovat voivansa hyvittää sillä, että ovat äitejä. 

Pahuus pois minusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti